top of page
  • Obrázek autorasabina

Tagliatelle s bazalkovým pestem

Aktualizováno: 18. 10. 2022

Recept je ideální pro všechny milovníky těstovin a chuti bazalky, která ve mně probouzí příjemný pocit, když ráno otevřu dveře na zahradu, pohladí mě lehký ranní vánek a ve vduchu jsou cítit všechny mé bylinky, které si pěstuji.



​Kalorická hodnota

Bílkoviny

Sacharidy

Tuky

počet porcí:


Suroviny:

  • 330g Tagliatelle (Já je kupuji na rohlíku od českého farmáře)

  • 110ml Bazalkového pesta

  • 50g Piniových oříšků

  • 1PL olivového oleje

  • 1 cibule

  • sůl

  • 8 listů čerstvé bazalky na ozdobení

Postup:


17 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page